Grassroots Europe for Local Wellbeing

Proiectul Grassroots Europe for Local Wellbeing” (2011)  a avut  scopul de a consolida dialogul între organizaţiile societăţii civile europene şi instituţiile Uniunii Europene.

Asociaţia pentru Calitatea Vieţii a participat ȋn cadrul proiectului la următoarele activităţii:

Grassroots Europe for Local Wellbeing, Cluj-Napoca

Participare la seminarul organizat ȋn cadrul proiectului „Grassroots Europe for Local Wellbeing”, aprilie 2011, Cluj-Napoca

Grassroots Europe for Local Wellbeing, octombrie 2011, Budapesta, Ungaria

Participare ca reprezentant al Asociaţiei pentru Calitatea Vieţii – Timişoara la conferinţa internaţională organizată ȋn cadrul proiectului „Grassroots Europe for Local Wellbeing”, octombrie 2011, Budapesta, Ungaria

Grassroots Europe for Local Wellbeing, noiembrie 2011, Bruxelles, Belgia

Participare la conferinţa internaţională de evaluare cu participarea unor reprezentanţi ai Uniunii Europene, conferinţă organizată ȋn cadrul proiectului „Grassroots Europe for Local Wellbeing”, noiembrie 2011, Bruxelles, Belgia

„Grassroots Europe Conference – Supporting Grassroots Activism in Europe: Making a difference for the most vulnerable” – anul 2013

Ȋn noiembrie 2013 – Participare la conferinţa internaţională ȋmpreună cu reprezentanţi ai unor organizaţii nonguvernamentale din ţări ale Uniunii Europene, conferinţă organizată ȋn cadrul proiectului „Grassroots Europe Conference – Supporting Grassroots Activism in Europe: Making a difference for the most vulnerable”, Bruxelles, Belgia, organizat de Open Society Institute – Budapesta, Ungaria şi Centru pentru Politici Publice – Cluj-Napoca, România

Asociaţia pentru Calitatea Vieţii

Ne poti suna oricand la